Oferta weselna I

Sprawdź

ZUPA: rosół z kurcząt podany z domowym makaronem i grillowaną piersią z kurczaka
II DANIE: zraziki wieprzowe duszone w świeżych ziołach, serwowane z ziemniakami duchess (rozetki) i sosem prowansalskim
DESER: torcik „Pavlova” z musem mascarpone i świeżymi owocami

PRZEKĄSKI

  •  Schab opiekany w bekonie i kolorowym pieprzu, serwowany z galaretką porto
  •  Galantyna z indyka z zielonym groszkiem w auszpiku
  •  Filet z kurczaka faszerowany szpinakiem i ricottą w asyście sosu  Remulade
  •  Wybór mięs pieczonych (polędwiczki, karkówka, szynka) z czosnkiem i ziołami, podane z ćwikłą i marynatami
  •  Filet z dorsza duszony w pomidorach
  •  Terrina z sandacza w rieslingowej galaretce ze szparagami
  •  Tradycyjna sałatka jarzynowa garnirowana jajkiem przepiórczym i szynką
  •  Sałatka włoska ze świeżych brokułów i pomidorów cherry
  •  Śledź marynowany w trzech odsłonach (ze szczypiorkiem, w rodzynkach, po polski w oliwie)
  • Sosy i dresingi do przekąsek: - chrzanowy, tatarski, czosnkowy, vinegrett
  • Marynaty:  - grzyby marynowane, ogórki, oliwki itp.
  • Masło smakowe
  • Pieczywo – wybór (chleb, bagietki, bułki smakowe)
  • Owoce układane w kompozycje - sałatki, owoce w całości, owoce  krojone
  • Kawa, herbata

DANIA CIEPŁE (serwowane po północy )

  • Szynka pieczona flambirowana (zapalana Brendy) serwowana przez kucharzy na sali dodatki: sos naturalny, ziemniaki opiekane, sałatka z nowalijek
  • Barszcz czerwony z pasztecikiem
  • Możliwość zamówienia dzika (ok. 1000-1200 zł/80 osób)

Cena: 220 PLN/osoba

 

POPRAWINY

  • Żurek staropolski z biała kiełbasą i jajkiem
  • Filet z kurczaka zapiekany w borowikowej panierce, serwowany z ziemniakami i  sosem bakonowo-czosnkowym

Cena: 74 PLN/osoba

@textColor
@lightBgColor
@midBgColor
@darkBgColor
@baseColor
@brandPrimary
@brandSuccess