Menu I
Zupa: Żurek staropolski z biała kiełbasą, jajkiem i borowikami
Danie Główne: Kurczak kukurydziany supreme, potrawka z sezonowych warzyw, ziemniaki puree z parmezanem
Deser: Mus czekoladowo-wiśniowy, lody, smażone borówki
Kawa, herbata, woda, soki
Cena: 105 zł/os.
Menu II
Zupa: Żurek z jajkiem, borowikami i białą kiełbasą, puree z prażoną cebulką
Danie Główne: Flambirowane polędwiczki wieprzowe, glazurowane warzywa ratatoille, sos bekonowo-chrzanowy,
ziemniaki puree
Deser: Mus mango-marakuja, świeże owoce
Kawa, herbata, woda, soki
Cena: 110 zł/os.
Menu III
Zupa: Polędwiczki wieprzowe flambirowane, podane z sosem truflowo-borowikowym, bukietem świeżych sałat
i ziemniakami puree
Danie Główne: „Consome” – orientalny bulion podany z kurczakiem i makaronem ryżowym, wzbogacony świeżym imbirem
i trawą cytrynową
Deser: Mille Feuille – kruche ciasteczka z musem mascarpone, świeże owoce, coulis truskawkowe
Kawa, herbata, woda, soki
Cena: 120 zł/os.