Oferta weselna II

Sprawdź

PRZYSTAWKA: troć marynowana w soli morskiej i świeżym koperku, podana z sałatą roszponką i emulsja z musztardy dijon
ZUPA: krem z białych warzyw (szparagi, seler) serwowany z groszkiem ptysiowym i oliwą truflową
II DANIE: filet z perliczki opiekany na klarowanym maśle z selerowym purre, bukietem warzyw i sosem demi glace
DESER: tarta gruszkowo-migdałowa z lodami waniliowymi i sosem angles

PRZEKĄSKI:

  • Wybór mięs tradycyjnie pieczonych w czosnku i świeżych ziołach (schab, karkówka, szynka, indyk) podanych z ćwikłą i marynatami
  • Polędwiczki wieprzowe zapiekane z borowikami
  • Schab pieczony ze śliwką i morelami w galaretce z malagą
  • Tym baliki z kurczaka z jajkiem przepiórczym
  • Kaczka faszerowana, pieczona w tradycyjny sposób, serwowana z sosem cumberland
  • Paleta ryb wędzonych w zamku Neptun (pstrąg, łosoś, węgorz)
  • Sandacz faszerowany w delikatnej winnej galaretce
  • Sałatka z marynowanego śledzia podana w tartoletkach z kruchego ciasta
  • Klasyczny tatar wołowy z korniszonem, cebulą i żółtkiem
  • Sałatka grecka z serem feta i oliwkami skropiona winnym sosem vinegrett
  • Mille-feuille  - pieczona oberżyna z serem kozim i suszonymi pomidorami
  • Sosy i dresingi do przekąsek:  - chrzanowy, tatarski, czosnkowy, vinegrett, ćwikła
  • Marynaty:  - grzyby marynowane, warzywa marynowane, oliwki itp.
  • Masło czosnkowe - smakowe
  • Pieczywo – wybór (chleb, bagietki, bułki smakowe)
  • Wybór owoców krojonych w kompozycje
  • Kawa, herbata


DANIA CIEPŁE (serwowane po północy ) :

  • Bulion z kaczki z pierożkami z mięsem i warzywami jullien (krojone w cienkie wstążki)
  • Pierś z kurczaka opiekana na klarownym maśle serwowana na ragout z szalotek


Cena:  240 PLN/osoba

 

POPRAWINY

  • Barszcz czerwony z pierożkami tortellini
  • Wołowina a’la Bourguignon – duszona w czerwonym winie, serwowana z fasolką szparagową i ziemniakami z wody


Cena: 79 PLN/osoba

Kup prezent
@textColor
@lightBgColor
@midBgColor
@darkBgColor
@baseColor
@brandPrimary
@brandSuccess