Oferta weselna II

Sprawdź

WESELE

Przystawka: Rillettes z gęsi confit, marmolada z czerwonej cebuli, chrupiąca grzanka, świeża rukolą

Zupa: Krem z białych warzyw (szparagi, seler, topinambur), prażony słonecznik, oliwa

Danie Główne: Cielęcina duszona w świeżych ziołach, puree z marchewki, ziemniaki rozetki, kluseczki półfrancuskie, warzywa glazurowane w maśle

Deser: „Torcik Pavlova” – beza z mascarpone i świeżymi owocami, sos truskawkowy


Przekąski:
 Wybór mięs pieczonych z czosnkiem i ziołami,  ćwikła z chrzanem
 Pieczona cielęcina „vitello tonnato” z kaparami i sosem tuńczykowym
Pasztet wiejski z borowikami boczkiem, sos cumberland
 Rillettes z gęsi, marmolada z czerwonej cebuli, chrupiąca grzanka,
Galert z peklowanej wołowiny sosem cumberland
 Sałatka z grzanką, serem brie, dressing orzechowo-limonkowy
 Tatar z marynowanego śledzia w  tartoletce z kruchego ciasta
 Carpaccio z lekko podwędzanej piersi kaczki, świeże sałaty, dressing balsamico
 Sałatka szopska z klasycznym vinegrette
Tatar wołowy, korniszony, żółtko, marynowane grzyby
- Polędwiczka wieprzowa z borowikami, sos tatarski

 

Dodatki:
 Sosy i dresingi
 Wybór pieczywa (chleb, bagietki, bułki smakowe)
 Wybór owoców krojonych w kompozycje
 Kawa, herbata

 
Dania Ciepłe (serwowane po północy):

 Kurczak kukurydziany, ragout z szalotki i bekonu
 Bulion orientalny z krewetkami, trawa cytrynowa, makaron ryżowy
 
                                                                                                                                                 Cena: 375 zł/os.

POPRAWINY

Zupa: Żurek z jajkiem, borowikami i białą kiełbasą, puree z prażoną cebulką

Danie Główne: Flambirowane polędwiczki wieprzowe, glazurowane warzywa ratatoille, sos bekonowo-chrzanowy,
ziemniaki puree  

Deser: Mus mango-marakuja, świeże owoce

 

Kawa, herbata, woda, soki

 
                                                                                                                                                 Cena: 110 zł/os.

PFR
Kup prezent
Bezpieczny hotel