Opinie

Zapoznaj się z opiniami naszych klientów:9.5Średnia Opinia

10/10 Małgorzata / Lębork 13 sierpień 2019 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Obsługa hotelowa jak i w restauracji. Pokoje hotelowe, widok z okna. Pyszne jedzenie.
5/5 Magdalena / Gdańsk 13 sierpień 2019 Facebook Opinia o Hotelu: To naprawdę wyjątkowe miejsce - począwszy od genialnej lokalizacji tuż przy plaży przez estetyczny i wygodny wystrój apartamentu po różnorodne i świeże śniadania oraz pyszne potrawy w menu restauracji. Idealne miejsce dla chcących odpocząć od codzienności i zgiełku. Polecamy z całego serca i z pewnością będziemy tu wracać.
9/10 Jacek / Warszawa 13 sierpień 2019 Booking.com Opinia o Hotelu: Bardzo udany pobyt i wypoczynek. Lokalizacja , klimat pomieszczeń hotelowych i otoczenie hotelu, miła obsługa hotelowa, wyśmienita kuchnia oraz sposób podawania potraw. Właściwie utrzymany, zadbany i wyposażony basen wraz z infrastrukturą.
10/10 Łukasz / Warszawa 24 luty 2019 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Cały pobyt przebiegł bardzo pozytywnie Nasze SPA: Nie korzystałem
10/10 Ewelina / Łódź 09 styczeń 2019 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Pięknie położony, bardzo ładne wnętrza i bardzo miła obsługa. Polecam
9.5/10 Maciej / Warszawa 26 luty 2018 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Cisza, widoki, klimat, dobra kuchnia. Nasze SPA: nie korzystałem
9.8/10 Janusz / Gdynia 24 wrzesień 2012 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Klimat, komfort, kuchnia, położenie
9/10 Jarosław / Warszawa 20 sierpień 2012 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Bardzo dobre menu, miła obsługa, położenie hotelu , wystrój wnętrz Nasze SPA: Nie korzystaliśmy
9.5/10 Alicja / Bydgoszcz 28 lipiec 2012 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Przepiękny widok z okna - wprost na plażę, wieczorny klimat na tarasie na dole, miła, bezproblemowa obsługa i urokliwy basen, czyli rzeczy, które zrobiły na nas duże wrażenie. Piorunujące wrażenie zrobiły na nas potrawy, przecudowne, różnorodne i dopracowane smaki.
7.8/10 Filip / Warszawa 20 czerwiec 2012 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Lokalizacja
Kup prezent
@textColor
@lightBgColor
@midBgColor
@darkBgColor
@baseColor
@brandPrimary
@brandSuccess